Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 5.629.099 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

10 hazugság, amit az Egyház mond a Nőknek

2.010 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
G2 1/6 CLC
Kiadó, forgalmazó:
ELLEL MINISTRY
Rövid leírás:

Hogyan használták fel a Bibliát arra, hogy a nőket szellemi rabságban tartsák?
Szerző: J. Lee Grady

Vallásos és kulturális hagyományok évszázadokon át korlátozták és bántalmazták a nőket. Itt az ideje a reformációnak! Egészséges bibliai tanítások útján J. Lee Grady segítségére lesz az olvasónak abban, hogy megértse, a kulturális előítéletek, a férfi büszkeség és a Biblia félreértelmezése hogyan bénították meg a nőket, akik Krisztus munkájának végzésére kaptak elhívást.

Az evangéliumnak soha nem volt célja visszatartani a nőket istenkeresésükben vagy megakadályozni őket abban, hogy betöltsék isteni rendeltetésüket.

Ebben a könyvben felfedezheti:

•Miért vette Jézus a fáradtságot, hogy szolgáljon a nők felé és tanítványozza őket?
•Miért szenved bántalmazást oly sok keresztény asszony férjétől - és miért nem tesz semmit oly sok pásztor, hogy megoldja a problémát?
•Miért hitték történelmi jelentőséggel bíró egyházi vezetők, beleértve Luther Mártont és Kálvin Jánost, hogy a nők alacsonyabb rendűek a férfiaknál?
•Hogyan értelmezték félre a Példabeszédek 31-ben leírt asszonyt, hogy megtagadják a nőktől a munkavállalás lehetőségét?
•Hogy lehet az, hogy Pál apostol, aki azt mondta Korinthusban a nőknek, hogy "maradjanak csendben", egyúttal sok asszonyt felhatalmazott arra, hogy gyülekezeti vezető legyen?
•Hogyan hatalmazza fel a nőket Jézus örömüzenete arra, hogy joggal követeljék szellemi örökségüket?
Isten leányai, ne higgyétek el a hazugságokat!


"Ez a könyv valójában reformációról szól. Lee Grady kitűnő munkát végzett az igazság dokumentálásával. Férfiaknak és nőknek egyaránt el kell olvasniuk ezt a könyvet, és meg kell tapasztalniuk az általa felszabadított, Krisztusban elnyert szabadságot."

Cindy Jacobs
a Generals of Intercession társalapítója"Lee Grady szenvedéllyel és becsülettel vitázik a nők és az egyház kapcsolatát illetően.

Termékleírás