Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.307.963 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Élet Jézus Krisztussal 1- munkafüzet

750 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
F4 1/4,,
Kiadó, forgalmazó:
MAHANAIM GYÜLEKEZET
Rövid leírás:

A 4 részből álló utógondozói sorozat 1 füzete megújult és kibővített kiadásban. Mahanaim Gyülekezet gondozásában

Hit által befogadtad Jézus Krisztust, mint személyes Megváltódat és Uradat. Ettől kezdve tény szerint és jog szerint Isten megváltott gyermeke vagy.Lelked (szellemed) ellensége ezt természetesen nem akarja tudomásul venni, és ádáz harcot indít ellened. De Te ne félj! Isten már gondoskodott fegyverzetről Számodra. Igéje védelmet nyújt, és lehetővé teszi, hogy győzhess az ellenség felett.
A legfontosabb TÉNYEKET nyújtjuk át Neked ebben a füzetben, melyek-ha "elrejted őket a szívedben" -megerősítenek a bizonyosságban, és harcossá tesznek Isten országában. Kövesd a leckék útmutatásait és légy győztes!
Miután Te magad "elrejtetted őket szivedben", segíts másoknak is, hogy gyakorlati tanítványokká legyenek Isten Igéjének tanulmányozása, megértése, befogadása,megtanulása és továbbadása által. Az Ige így valósulhat csak meg napjainkban. Ma így "lesz testté", általad és a Rád bízott jövendő tanítványok által!
Légy áldott!
Dr Kováts György
Gyümölcstermő Bibliaiskola

Termékleírás