Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 314.966 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Miért számít Istennek, kivel fekszem le?

2.000 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C5 ev
Kiadó, forgalmazó:
EVANGÉLIUMI
Kiadás éve:
2023
Szerző (k):
Sam Allberry
Rövid leírás:

A keresztény hit kevés olyan aspektusa tűnik manapság olyan megrázónak, mint a szexualitásról szóló tanítás. Minden nap találkozunk elég sok szörnyű dologgal a világban – igazságtalanság, szegénység, szenvedés és környezeti katasztrófák. Akkor miért foglalkozna Isten azzal, hogy kivel fekszünk le?
Sam Allberry bestseller író éveken át gondolkodott, beszélt és vitázott a szexuális identitásról és szexuáletikai kérdésekről a világ minden tájáról származó emberekkel.

Termékleírás

Ebben az átgondolt és közérthető könyvben azt állítja, hogy ha megfelelően megértjük Jézus tanítását erről a legszemélyesebb témáról, közelebb kerülünk legmélyebb vágyaink beteljesüléséhez, mint gondolnánk.

„Sam Alberry kitűnő választ ad a nemzedékünk egyik legégetőbb kérdésére. Ha magunk is föltettük, fontolgattuk vagy akár másoktól hallottuk már ezt a kérdést, ez a rövid és átgondolt könyv nagy segítségünkre lesz.”
Andrew Wilson
lelkész, író és műsorvezető