Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.448.220 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Elhívás-vezetés- Hirdessétek csodálatos dolgait

2.290 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
G2 2/2
Kiadó, forgalmazó:
ZIMÁNYI JÓZSEFNÉ
Rövid leírás:

Elisabeth Seiler 2 régebbi könyve új kiadásban egybekötve.

A testvérnő elmondja,mit élt át Jézus Krisztussal Ura szolgálatában,és hogy Isten ma is csodákat tesz és szavát megtartja.

Seiler ​Erzsébet az 1889. év utolsó napján született Dél-Németországban. Már kilenc éves korában feltámadt benne a csillapíthatatlan vágy: bárcsak misszionárius lehetnék!

Termékleírás

1916-ban belépett a liebenzelli missziós intézetbe. Már a kiképzés ideje alatt csodálatos imameghallgatást és vezetést tapasztalt. Majd a Heidelbergben eltöltött próbaszolgálata után Kínába akarták kiküldeni, de a szabályzat szerint ekkor már túl idős volt. Erzsébet testvér azonban bizonyos volt elhívásában, s egyszerűen visszafele kezdte számolni élete éveit. Röviddel a „második” 30. születésnapja előtt, 1923-ban Kínába kiutazhatott.
Szolgálata közben megtapasztalt élményeit három könyvben írta le. Ezekben nem életrajzát közli, hanem egész egyszerűen elmondja, mit élt át Jézus Krisztussal, Ura szolgálatában, és hogy Isten ma is csodákat tesz és szavát megtartja.
Erzsébet testvér eredeti egyéniség – nem utánozható, még az Isten országáért végzett munkában sem. Példája viszont bátoríthat az Úr Jézus Krisztus követésére, odaszánt életre és szolgálatra.