Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Az ima és a böjt ereje

3.150 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
G3 Amana
Kiadó, forgalmazó:
AMANA
Kiadás éve:
2021
Szerző (k):
Mahesh Chavda
Rövid leírás:

Az imádkozó Egyház félelmetes erejének felszabadítása

Termékleírás

Istenünk gondoskodott számunkra egy olyan útról amely a kudarcból egyenesen a csodálatos győzelembe vezet ,és amelyen a magasságban lakozó gonosz erősségek maghajólnak az ő megváltó szeretete előtt. Amikor a vereség arcodba néz, Az ima és a böjt ereje  hatalmat ad, hogy kinyisd a benned lévő Szent Szellem erejét!
Akár fizikai, akár pénzügyi, akár családi válságról van szó, Mahesh Chavda egyszerű,erőteljes megoldások kulcsát nyújtja felénk mert ő maga is győzedelmeskedett ilyen támadások felett  az imádkozó és böjtölő életmódjával és ösztönözni fog a harc megvívására, az ima és a böjt  erejével bevihessük Isten  dicsőségét életünkbe, gyülekezetünkbe, városunkba és nemzetünkbe.
Mahesh Chavda az észak-karolinai Charlotte-ban, az All Nations Church alapítója és vezető lelkésze. Mahesh nemzetközi szolgálattal rendelkező evangélista aki feleségével, Bonnie-val több százezer embert vezettek Krisztushoz szerte a világon. Felügyelik a világszerte zajló "Watch of the Lord" imamozgalmat valamint konferenciákat tartanak ahol a hívők megtanulhatnak együttműködni  a Szent Szellem erejével. A  házaspár és négy gyermekük az észak-karolinai Charlotte-ban élnek.