Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

E mostani időért

2.200 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C6 mileniki
Kiadó, forgalmazó:
MILE NIKOLETT / FAITHLINE
Kiadás éve:
2021
Szerző (k):
Patsi Cameneti
Rövid leírás:

Az út elkészítése a Megváltó visszatéréséhez
Ahogy a hírekben is látjuk, ezekben az utolsó napokban beteljesednek a bibliai próféciák. Az idők jelei az Úr Jézus Krisztus közeli visszatérésére mutatnak rá. Keresztényként tudjuk, hogy imádkoznunk kell, de a világméretű felfordulás és a hatalmi változások közepette hogyan imádkozzunk hatékonyan?
Az E mostani időért című könyvében Patsy Cameneti arra ösztönöz minket, hogy buzgó és kitartó imádkozással készítsük az utat az Úr második eljöveteléhez. Ha tudatában vagyunk a Krisztusban elfoglalt pozíciónknak, akkor nem egyszerű emberekként, hanem Isten fiaiként és leányaiként imádkozunk. Ahogy elfoglaljuk a hatalmi helyünket Őbenne, az imádságaink kikövezik az utat Megváltónk visszatéréséhez. A Szent Szellem vezetése alatt Istentől kapott szenvedéllyel imádkozhatunk azért, hogy az Ő tervei megvalósuljanak a Földön. Minden bizonnyal azért kerültünk a Királyságba, amiért Eszter királyné is – e mostani időért!
Patsy Cameneti tanító szolgálata, mely 1977-ben indult, friss és naprakész maradt. Patsy életét és szolgálatát az Isten megismerésére irányuló törekvés jellemzi, ami sokakat inspirált arra, hogy ők maguk is valóságos és szenvedélyes kapcsolatot fejlesszenek ki az Úrral. Patsy gyakran szolgál az imádkozás témájában. A férjével, Tonyval együtt Brisbane-ben élnek, ahol a Rhema Ausztrália igazgatóiként, és a Rhema Családi Gyülekezet pásztoraiként szolgálnak. 

Termékleírás