Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Őrűlt szeretet

3.200 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C7 Jabez
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Kiadás éve:
2016
Rövid leírás:
Szerzők:  Francis Chan és Danae Yankoski
 
Őrületes, tántoríthatatlan, mindenható szeretet. Eltűnődtél már valaha azon, hogy esetleg elszalasztjuk ezt a szeretetet?
Ha igazán belegondolsz, meglehetősen őrületes az egész. A világmindenség Istene – a nitrogén, a tűlevél, a galaxisok és az E-moll Teremtője, radikális, feltétlen, önfeláldozó szeretettel szeret minket. S mi a mi tipikus válaszunk minderre? Gyülekezetbe járunk, dalokat énekelünk, és megpróbálunk nem káromkodni.
Akár szavakba öntötted már, akár nem… mind tudjuk, hogy valami nem stimmel. Talán a szíved legmélyén arra vágysz, hogy szakíts a jelenlegi állapottal? Valódi hitre éhezel, amely világunk problémáira kézzelfogható, mi több, radiális megoldásokat kínál? Isten szenvedélyes szerelmi kapcsolatra hív téged. A vallásos beletörődöttségre nem az a válasz, hogy keményebben dolgozunk a „tedd ezt, ne tedd azt” listán, hanem az, hogy szerelembe esünk Istennel. Ha úgy találkozol az Ő szerelmével, ahogyan azt Francis leírja, nem maradsz ugyanaz az ember, aki voltál. Hiszen amikor őrülten szerelmes vagy valakibe, minden megváltozik.
 

 

Termékleírás