Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.783.533 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<

Amikor a Menny meghódítja a földet

2.650 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
G3 1/2 Jabez
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Szerző (k):
Bill Johnson
Rövid leírás:

Természetfeletti életre születtél!

Gyakorlati útmutató egy csodákkal teli élethez

„Jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a Mennyben, úgy a Földön is.” Máté 6:10
Az emberiségnek kétségbeejtő szüksége van arra, amit minden újjászületett hívő ember magában hordoz – Jézus természetfeletti erejére. Túl sokáig úgy gondolkodtunk Isten Királyságáról, mint ami egyszer majd eljön, és nem úgy láttuk, mint valóságot, amely minden hívőben jelen van. Bill Johnson pásztor arra buzdítja a keresztényeket, hogy találják meg identitásukat, mint Szent Szellemmel betöltött nép, amely képes Isten Királyságát úgy felszabadítani a Földön, ahogyan az a Mennyben megvalósul. Ezt az identitást olyan élet jellemzi, ahol a természetfeletti a természetes, és a csodák nem kivételek, hanem a hétköznapi élet részei. Az „Amikor a Menny meghódítja a Földet” különleges, tizedik évfordulós kiadása most egy negyvennapos, tanulmányozásra szánt mellékletet is tartalmaz, amely megmutatja: 
  • Hogyan értsd meg identitásod a Menny polgáraként?
  • Hogyan gyakorold a hatalmadat Isten gyermekeként?
  • Ragadd meg az örökségedet – a csoda a normális keresztény életed részévé válik! Készülj fel a természetfeletti élet élményére – hiszen Isten erre hívott el!
Termékleírás