Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Megnyílt egek

3.900 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
D6 imm
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Kiadás éve:
2021
Szerző (k):
Bill Jonhson
Rövid leírás:

Tapasztald meg a folyamatos ébredést!
A történelemben vannak időszakok, amikor Isten jelenléte ébredést hoz – erőteljes működésbe lép, lelkeket ment meg és csodákat szabadít fel. Gyakran a Szent Szellem elszigetelt, egyedi kitöltetéseként gondolunk ezekre az időszakokra.
Vajon lehetséges ébredést tapasztalni minden nap, életvitelszerűen is?
Bill Johnson pásztor határozott igennel válaszol. A világszerte elismert bestseller szerző, a kaliforniai Reddingben működő
Bethel gyülekezet rangidős vezetője, Bill Johnson szíve az ébredésért dobog. Bethelben töltött szolgálati ideje alatt az egyházközösség olyan valamit tapasztalt meg, amit csak a Szent Szellem folytonos, szakadatlan kitöltésének lehet nevezni.
Mérföldkőnek tartott könyvében Bill pásztor e mozgalom pásztoraként nyert tapasztalatai alapján tanít, megosztva az ébredés iránti szenvedélyét azzal a gyakorlatias bölcsességgel együtt, amely ahhoz szükséges, hogy Isten munkája mind személyes, mind testületi szinten tartós maradjon.

A Megnyílt egek serkenteni fog abban, hogy:
• Új módon határozd meg, hogy a valódi bibliai mérce szerint mit tekintesz „normális” kereszténységnek.
• Fenntartsd a szíved oltárán égő szent tüzet, miközben tovább kiáltasz a Szellem még nagyobb kitöltetéséért.
• Tanúja légy az ébredés túlcsordulásának a kultúra szélesebb közegében is, a társadalom megreformálását és alkotóképes reneszánszát hozva.

Termékleírás