Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Az előretörés ideje

2.280 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
A5 zszél
Kiadó, forgalmazó:
ZÚGÓ SZÉL ALAPÍTVÁNY
Kiadás éve:
2019
Szerző (k):
Chuck D. Pierce
Rövid leírás:

EGY GYŐZTES HADERŐ KEL FEL A FÖLDÖN

A HÉBER TÖRZSEK ÉS HÓNAPOK JELENTŐSÉGÉNEK MEGÉRTÉSE

TÁRSSZERZŐK: Robert és Linda Heidler

Az Úr beépített áldásokkal tervezte meg az időt, amelyeket igényelhetünk magunknak és megélhetünk. Amikor felismered, melyik törzshöz tatozol, és az időben összehangolódsz Isten naptárjával, felfedezed, hogyan találhatod meg a helyedet Isten Királyságában, hogyan harcolhatsz hatékonyan az örökségedért, majd pedig hogyan élhetsz Isten áldásaiban.

Az előretörés ideje: A héber törzsek és hónapok jelentőségének megértése segít átlátni, hogyan építi ki Isten a győztes seregének egészét napjainkban. Azt is megtudhatod, hogyan mozognak együtt az egyes részek, és mi Isten Izraelre vonatkozó szövetségi tervének megváltási oldala. Ez segít felismerned, hogyan olt minket bele Isten a következő napokban várható mozdulásába.

Ahogy megtanulsz úgy gondolkodni, ahogy Isten gondolkodik, és tanulmányozod a héber törzseket és hónapokat, prófétai módon megérted, hogyan irányítja az Úr a lépteidet az év során. A helyedet is megtalálod Isten következő győztes haderejében, amely most alakul a földön.

 

Termékleírás