Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Karen Kingsbury: Örvendezés

3.900 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
G4 3/2 Jabez
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Szerző (k):
Karen Kingsbury
Rövid leírás:
Amikor az ünnepség katasztrófába torkollik, Brooke kezéből kicsúszik az irányítás az élete fölött.
Hogyan boldogul élete legnagyobb kihívásával? 

Szörnyű baleset... Brooke és Peter egyébként is házassági gondokkal küzd, amikor egyszer csak életük legborzalmasabb pillanatával kerülnek szembe. A medencés parti, ahova két kislányukat meghívták, tragédiával végződik. A hároméves Hayley az életéért küzd, a Baxter család pedig összekapaszkodik, bár még azt sem igazán tudják, hogyan imádkozzanak. 

Darabokra tört élet... Petert lesújtja Hayley balesete. Képtelen túllátni saját bűntudatán, elszakad a családjától, és más módot keres fájdalma csillapítására. Illegális módot. Döntése tátongó szakadék felé sodorja, amely nemcsak a feleségével való kapcsolatát, hanem az életét is pusztulással fenyegeti. 

Ok az örömre... Az óriási fájdalom és veszteség árnyékában Baxter-esküvő zajlik New Yorkban; és ez az esküvő mindenkinek újra okot ad a mosolygásra. Már csak az a kérdés, mi kell ahhoz, hogy Brooke, Peter és a Baxter család többi tagja a fájdalmon át eljusson a gyógyulás és megváltás helyére.
Történet a kimondhatatlan veszteségről és az új élet bámulatos csodájáról.
 
Termékleírás