Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Az élő tűz mindent megváltoztat

2.890 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
A3 1/6
Kiadó, forgalmazó:
URBÁN L. TAMÁS / ÉBREDÉS MISSZIÓ
Kiadás éve:
2016
Szerző (k):
Urbán L. Tamás
Rövid leírás:


Az Élő Tűz II.

Idézet a könyv előszavából: „Az ember természeténél fogva gyakran álmodik egy helyről, ahol minden lehetséges. Egy másik világról, melyben a fizikai világunk korlátai szétfoszlanak és érvénytelenné válnak. Én most nem kevesebbre vállalkoztam, mint hogy elvezetlek oda, ahol a romba dőlt, reménytelenségbe süllyedt életek megváltoznak, a halálos betegségekben szenvedők meggyógyulnak, ahol a kevés- mégis elég lesz, a szürke, egyszerű emberekből hősök lesznek. A könyvön keresztül saját szemeddel láthatod működni a természetfelettit. Hogy mindez túl hihetetlenül hangzik? Nem az. Csak talán túlságosan megszoktad a körülötted lévő fizikai világ korlátait. Ha velem szeretnél jönni erre a különleges utazásra és részese szeretnél lenni hihetetlen csodáknak, muszáj szabadjára engedned a fantáziádat és a hitedet, mert ebbe a világba csakis így léphetsz be. Itt minden lehetséges!”

Ez nem egy fantáziavilág és nem is kitaláció. Nem írtam volna meg „Az Élő Tűz” következő részét, ha nem hinnék benne, hogy ez a könyv még nagyobb erővel érinti majd meg az olvasókat, mint az előző.
Ha eddig nem voltál vele tisztában akkor itt az ideje megtudnod, hogy miért ölt olyan hatalmas méreteket világszerte az alkoholizmus, a drog, szexuális és egyéb függőségek. Miért van annyi gyilkosság, kegyetlenség, korrupció és hol van a te helyed ebben a mélyre süllyedt világban?
Születésednek igenis célja volt és fényes küldetésed felragyog amint elolvasod „Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című könyvet. Beszállsz az utolsó nagy csatába, vagy éled tovább a „szürke bábok” életét?

 

Termékleírás