Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.110.083 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Hétköznapi küldetés

1.820 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
E2 KIA
Kiadó, forgalmazó:
KIA KERESZTYÉN ISMERETTERJESZTŐ ALAPÍTVÁNY
Szerző (k):
Jim Petersen és Mike Shamy
Rövid leírás:

Szerző: Jim Petersen és Mike Shamy

A kapcsolatokon keresztüli evangelizálás

Napjainkban az evangélizálás fontosabb, mint valaha... az emberek egyre csalódottabbak. Kiábrándultak mind a politikából, s mind az életből. A vallások egyre félelmetesebb képet festenek a hitről és annak követőiről. Számos felmérés bizonyítja, hogy a világon emberek ezrei hagyják el a gyülekezeteket, mert nem találják hitelesnek a vezetők életét.
Az evangélizálás módszerei teljesen megváltoztak, egyre inkább csak a személyes kapcsolatokon keresztül alakulhat ki olyan bizalom, hogy valaki elhiggye, hogy az örömhír és az Úr kegyelme nem egy átverés.
Gondoltál már arra, hogy egy olyan apróság, mint megtanulni valakinek a nevét - a munkahelyeden - és rendszeresen köszönni neki megalapozza a lehetőséget, hogy összebarátkozzatok és megoszd vele az örömhírt?
Pontosan ott vagy, ahol Isten látni szeretne. Isten országának polgáraként itt és most egyedülálló helyzetben vagy: - szolgálhatod az Urat, azáltal, hogy a hétköznapi életeddel bemutatod, milyen Istennel járni. Sokkal hasznosabb lesz, mint ha csak beszélnél róla...

 

Termékleírás