Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 5.629.099 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Mit mond a Biblia az elutasítottságról

730 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
B7/3
Kiadó, forgalmazó:
ELLEL MINISTRY
Rövid leírás:

Steve Hepden ebben a könyvében az elmúlt 15 év lelkigondozói tapasztalatát írja le. Olyan területet tár fel az emberek életéből, amelyet legtöbbször sem orvosok, sem pszichiáterek nem tudnak gyógyítani. De Steve azt vallja és hirdeti, hogy Isten segítségével ez a probléma leküzdhető.

Ki választott volna ki egy olyan kudarcot vallott embert pünkösd napján prédikálni, mint Pétert? Sokan tudunk azonosulni vele, ahogyan hűtlen volt Jézushoz, és ez az elutasítottság és önelutasítás érzéséhez vezette. Jézus megjelent a tóparton Péternek. Ez a találkozás adta vissza Péternek az életcélját. Péter háromszor tagadta meg Jézust (Lk. 22:34) és Jézus háromszor szembesült Péterrel (Jn. 21:15-19). Jézus nem hagyta elmenni Pétert egészen addig, amíg teljesen helyre nem állította az életét. Péter személyazonosságot, új öntudatot kapott, útmutatást és kijelentést a jövőről. Meggyógyult a múltból, helyreállt a jelenben és célt kapott a jövőre nézve.

Az elutasítottságból csak a Jézusban való növekedés, és a vele való együttjárás tud minket szabaddá tenni.

Termékleírás