Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.750.920 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Uram, taníts minket imádkozni! - Közösség

900 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
B6 Evk
Kiadó, forgalmazó:
EVANGÉLIUMI
Rövid leírás:

George André könyve

Ebben a kötetben található két könyv az egészséges keresztyén élet alapjaihoz tartozó kérdésekkel foglalkozik. Jézus Krisztus egyik tanítványa, miután látta Mesterét imádkozni, kéréssel fordult hozzá: Uram, taníts minket imádkozni! A világon több ezer bibliaiskola, teológiai tanintézet működik, ahol elsősorban prédikálni tatnítják a hallgatókat, de nincs egyetlen intézmény sem, ahol imádkozni tanítanak.Pedig nem volt az Úr Jézusnak egy tanítványa sem, aki kérte volna Őt, hogy tanítsa meg prédikálni. Helyesen imádkozni csak Jézus Krisztustól lehet megtanulni, de a kérdés: hogyan? Ez a könyv ebben kíván segíteni.
KÖZÖSSÉG – Isten Krisztus váltságművén át közösségre lép az újjászületett emberrel, aki pedig közösséget keres és talál más hívőkkel. Ez a csodálatos, kiteljesedő közösség a keresztyén élet egyik legfontosabb része. A könyv arra mutat rá, hogyan lehet ez a kétirányú közösség még mélyebb.

Termékleírás