Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Erények és értékek

3.700 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
F1 Kálvin
Kiadó, forgalmazó:
KÁLVIN
Kiadás éve:
2005
Rövid leírás:

Szerzők: Laura Blanco - Silvia Carboneli    

Vidám játékok, foglalkozások és elgondolkodtató kérdések 52 hétre, segítség a gyermekek nyitott, barátságos személyiségének kibontakozásához.

Öröm, barátság, megbocsátás, szeretet, bátorság, közösségvállalás, tisztesség, egyenesség,hála... Ez a könyv sorra veszi azokat az alkotóelemeket, amelyek szükségesek a boldog, bölcs és elégedett ember, a kiegyensúlyozott személyiség, a határozott gondolkodás és tiszta lelkiismeret kialakításához. Az Erények és értékek változatos pedagógiai eszközöket ajánl a nevelőknek ahhoz, hogy a gyermekek felismerjék az emberi értékeket. Az egyes fejezetek bibliai szakasszal és rövid elmélkedéssel kezdődnek, majd bevonják a gyermekeket a foglalkozásokba és játékokba, melyek serkentik alkotóképességüket és bővítik ismereteiket. A könyv 52 fejezete az év minden hetére kidolgozásra javasol egy erényt vagy értéket, amely a gyermekek mindennapi élményeivel függ össze. Ez egy olyan könyv, amely sok-sok ötletet ad a szülőknek, tanároknak, hitoktatóknak, és ugyancsak sok játékot ad a gyermekeknek.

Termékleírás