Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.449.496 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Kenneth E. Hagin: A kenet megértése ÚJDONSÁG

2.600 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C3 milen
Kiadó, forgalmazó:
MILE NIKOLETT / FAITHLINE KIADÓ
Kiadás éve:
2020
Szerző (k):
Kenneth E. Hagin
Rövid leírás:

 

ISBN 978-615-5989-08-7
Méret: 140 x 216 mm
Terjedelem: 184 oldal
Kisker ár: 2600,- Ft 

Semmi sem fogható Isten erejéhez!
Ma fontosabb a keresztényeknek megérteniük, hogyan mutatja be Isten az Ő erejét az életünkben, mint valaha. Tanuld meg, hogyan csatlakozhatsz rá arra az erőre, amit Isten minden hívőnek és szolgálónak a javára szán!  
A kenet megértése című könyvében Kenneth E. Hagin betekintést ad a bibliai „kenetnek” – avagy Isten életeket átformáló erejének a működésébe. Hagin tiszteletes a sokéves szolgálatában elsajátított BIBLIAI ISMERETEKKEL, SZEMÉLYES TANULSÁGOKKAL és MEGRAGADÓ TÖRTÉNETEKKEL szemlélteti, hogyan teszi Isten a kenet által elérhetővé az Ő erejét a hívők számára.
Tanuld meg, hogyan munkálkodik a kenet minden hívőben, illetve a Szent Szellem milyen sokféle módon teszi képessé a szolgálókat – pásztorokat, tanítókat és más szolgálókat – arra, hogy Isten erejéből merítve hatékonyan prédikáljanak, tanítsanak és szolgáljanak gyógyítással. Továbbá fedezd fel azt a csodálatos erőt, melyet Isten akkor mutat meg, amikor a hívők összegyűlnek az istentiszteleteken! Ez a könyv új távlatokat nyit előtted a Szent Szellem munkájáról, így a javadra fordíthatod Isten számodra is elérhető erejét!

 

Termékleírás
Sorsfordító Keresztyén Könyvesbolt