Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.856.639 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Ha küzdesz, veszíthetsz-ha nem küzdesz, veszítettél

3.040 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C1 3/1
Kiadó, forgalmazó:
PATAKI PÁL
Rövid leírás:

Szerző: Pataki Pál

Egész életünk küzdés a győzelemért. Isten Az, Aki győzelemre viheti mindennapos harcainkat, küzdéseinket

A , Ha küzdesz, veszíthetsz, ha nem küzdesz , veszítettél című könyv minden olvasó számára segyítség lehet a győzelem elérésében. Gárdonyi Géza egykor írta : " A könyvre kiadott pénz látszólag kidobott pénz. Mint a vetőmag !" Szívből kívánom, hogy minden könyvemet olvasó ember győzni tudjon , legyen rajta Isten áldása. Szeretettel:

Az Édenkert elvesztése óta az embernet , itt a Földön egy életen át küzdenie kell, szinte mindenért meg kell küzdenie. Az ember földi élete meccs: küzdés és harc! Sokan még a magányosság és a fölöslegesség érzésével is küzdenek. A harc edzi meg a katonát, küzdés a sportolót, próbák az Istent szolgáló gyermekét.

Az esés és a bukás még nem a vég...mert nem a küzdés a legrossszabb, hanem ha feladjuk a célt a célba érkezés előtt ! Isten nem vesztésre, hanem győzelemre teremtette az embert ! Téged, és engem is ! Isten azt mondta Jákóbnah : " Mert küzdöttél, győztél...! Az győzhet, aki küzd, aki győzni akar, aki soha nem adja fel !

 

Termékleírás