Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 778.672 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Világhatalom és Isten országa

1.200 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
E6 Evk
Kiadó, forgalmazó:
EVANGÉLIUMI
Szerző (k):
Jakob Kroeker
Rövid leírás:

Szerző: Jakob Kroeker

Dániel könyvének magyarázata

"És amig mi Nyugaton teológiai fakultásainkon sokszor olyan kérdések fölött vitatkozunk egymással, hogy az Ábrahámról, Józsefről vagy Dánielről feljegyzett történet vajon valóban megtörtént-e, addig a súlyos terhek alatt élő testvérek a mostani életviszonyoknak megfelelően ugyanazon történéseken mennek keresztül az államhatalom és az Isten Országa között rájuk váró ellentétek során." Ahogy Jakob Kroeker 1928-ban Németországban ír ma is aktuális kérdésekre keresi a választ. Az első világháborút követő években egyre élesebben vetődött fel a világi hatalmak és Isten Országának, királyságának viszonya, de az azóta eltelt évtizedekben sem vált kevésbé égetővé ez a kérdés. A könyvben a szerző Dániel könyvének első hat fejezetéből tárja elénk, hogy Isten minden történelmi helyzetben győztes és hű marad az Őt követők életében.


A mellékletben Dr. Kiss Ferenc orvosprofesszor 1941-ben az állam, az egyház és a bibliai gyülekezet fogalmak ma is időszerű tisztázására vállalkozik.

Termékleírás