Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 778.672 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

N vagyok-Inspiráló történetek keresztényekről..

4.160 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
D6 patm
Kiadó, forgalmazó:
PATMOS RECORDS
Kiadás éve:
2016
Szerző (k):
Mártírok hangja
Rövid leírás:

 

-akiknek iszlám szélsőségekkel kell szembenézniük

N vagyok? De mit jelent ez?
Ez a jel azt az erőteljes vádat hordozta, hogy "nazarénusok", vagyis olyan emberek, akik inkább a Názáreti Jézust követik, mintsem az iszlámot.

"Megtiszteltetés és kiváltság imádkozni, sírni, együtt szolgálni azokkal a keresztényekkel, akik saját családtagjaiktól, szomszédjaiktól, kormányuktól szenvednek Jézus Krisztusba vetett hitük miatt. Mikor felidézzük arcukat és történeteiket, Pál apostollal együtt mondjuk: ~Hálát adok az én Istenemnek, minden tirólatok való emlékezésemben, ...mindenitekért nagy örömmel könyörögvén, mivelhogy részt vettetek az evangélium ügyében az első naptól fogva mind ez ideig˛~ (Filippiekhez írt levél 1,3-5).

Isten rendkívüli módon munkálkodik a legborzalmasabb terror, elnyomás, erőszak közepette is.
Az ebben a könyvben bemutatkozó keresztények olyan reménységről és erőről tesznek tanúbizonyságot, mely egyszerre természetfölötti és örökkévaló.
Ők azok, akik teljesen feladták személyes terveiket, és megtanulnak teljes mértékben Istenre hagyatkozni. Sokat tanulhatunk a példájukból."

Termékleírás