Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

David Wilkerson

3.790 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
D1 sarok MPE
Kiadó, forgalmazó:
MAGYAR PÜNKÖSDI EGYHÁZ
Kiadás éve:
2015
Rövid leírás:

Kés, kereszt és a hit embere

 

Gary Wilkerson

R. S. B. Sawyer közreműködésével

 

Keresztet hozott a késharcba, és harcosokat a kereszthez. Amikor David Wilkerson 1958-ban New York városába költözött a vidéki Pennsylvaniából, hogy szembenézzen az utcákat uraló bandákkal, mindössze 60 kiló volt, de a szíve telve volt szenvedéllyel. Látott egy képet hét tinédzserről, akik az Egyiptomi Sárkányok nevű banda tagjai voltak, majd belépett a tárgyalóterembe, ahol gyilkosság vádjával folyt tárgyalás ellenük,és közölte a bíróval, hogy van egy üzenete számukra. A bíró elutasította a kérését. Így kezdődött Wilkerson élethosszig tartó missziója az elutasítottak és a mellőzöttek felé.

 

Ki volt David Wilkerson?

 

Felekezetektől független, a nyomornegyedek egyszerű misszionáriusa volt ő, aki szemtől szemben állt azokkal, akik az utcákat drogokkal és erőszakkal irányították. Szent Szellem vezette gőzhenger volt, aki világi és gyülekezeti rendszereket zúzott össze, hogy egyszer s mindenkorra elérje a társadalom legkeményebb rétegét. A látás embere volt, aki merészen írta le a nemzetéről szóló próféciáit, és hitében rendíthetetlennek bizonyult, még akkor is, ha ellentétes tanácsokat kapott.

1963-ban Wilkerson kiadta nagyszabású könyvét, a Kés és keresztet (világszerte több mint 16 millió példányban kelt el), ami elmeséli a bandavezér Nicky Cruz átformálódását. Wilkerson később megalapította a Times Square Gyülekezetet, ami egy független megagyülekezet 8000 taggal. A mai napig ez a bűnökkel, drogokkal és pornográfiával küzdők találkozóhelye. Wilkerson mindig valódi volt, a hit egy olyan embere, aki bízott abban, hogy Isten megadja neki azt, amire szüksége van a bűntények és a gyilkosságok világába való belépéshez. Menetelt előre, anélkül, hogy bármikor hátratekintett volna. David Wilkerson szenvedélyes és meggyőző példája téged is megerősít a hitbeli utadon, még a legveszélyesebb és a legreménytelenebbnek tűnő körülmények között is.

 

GARY WILKERSON a World Challenge elnöke, mely az édesapja, David Wilkerson által alapított nemzetközi missziós szervezet. Emellett a The Springs Gyülekezet vezető pásztora is, melyet 2009-ben indított el, és azóta Isten kegyelméből gyorsan növekszik. Gary sokat utazik Amerika határain belül és kívül, hogy pásztorok, misszionáriusok és keresztény munkások részére szervezett konferenciákat vezessen. Más tengerentúli missziós tevékenységeket is végez, például gyülekezeteket plántál, árvaházakat, tiszta kórházakat segít létrehozni és étkeztetési programokat szervez a világ szegényei és elérhetetlen népessége számára. Garynek és feleségének, Kellynek négy gyermeke van, és Colorado Springsben, Coloradóban élnek.

Termékleírás