Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.110.083 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Leporello sorozat / új

470 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
D5 Harmat
Kiadó, forgalmazó:
HARMAT
Rövid leírás:

Keresztyénség és a keleti vallások

A jóga, a meditáció és más, keleti vallásokból eredő gyakorlatokkal együtt sokakat foglalkoztat az a hitvilág is, amelyben ezek a gyakorlatok megszülettek. A kiadvány hat keleti vallással hasonlítja össze a keresztény hitet.  Megismerhetjük a keleti vallások alapítóit, szent iratait, hitvilágukat és ünnepeik lényegét. Hasznos információkat tudhatunk meg a követőik szokásairól, gondolkodásmódjáról is.

 

Pál apostol élete 

Pál apostol az újszövetség egyik legjelentősebb szerzője, aki emellett tevékeny misszionárius is volt. Ez a leporelló színes térképekkel és idővonallal mutatja be az apostol missziói útjait. A rövid leírásoknak köszönhetően átláthatóvá válnak életének különböző eseményei és levelei megírásának körülményei is. A kiadvány az  apostol által használt teológiai fogalmak magyarázatait is tartalmazza. Hasznos segédeszköz igehirdetőknek, hittanároknak és mindenkinek, aki szeretné jobban megismerni az újszövetség legnagyobb hatású apostolát.

 

Az iszlám és a kereszténység

Alapvető tanítások és hitelvek-Hogyan szólíthatók meg a muszlimok*Válaszok a félreértésekre

Termékleírás