Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Visszaszámlálás Krisztus 2. eljöveteléig-Harc az elméért

730 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
B7/3 Evk
Kiadó, forgalmazó:
EVANGÉLIUMI
Rövid leírás:

Dave Hunt könyve

Megjelenés éve: 2005

VISSZASZÁMLÁLÁS KRISZTUS MÁSODIK ELJÖVETELÉIG
A prófécia nehéz téma és sok embert kiábrándítottak az egymásnak ellentmondó és gyakran szenzációs értelmezések. Mások úgy érzik, hogy a téma szükségszerűen nem egyértelmű és nyomasztó, ezért kerülni kell. De a valódi kép nem olyan sötét és gyászos, hiszen a prófécia soha vissza nem térő alkalmat kínál azoknak, akik - megértve "az idők jeleit" -, készek arra, hogy higgyenek abban, amit a Biblia hirdet és ennek szellemében cselekedjenek.

HARC AZ ELMÉÉRT
A pozitív gondolkodás általában jobb, mint a negatív, és néha sokat segíthet, de megvannak a korlátai. Aki tagadja a józan ész eme korlátait, és azt hiszi, hogy az elme képes megteremteni a saját univerzumát, az az okkultizmus területére lép, ahol az e hitet tápláló démonok végül elpusztítják a lelket. Nyugaton egyre szélesebb tömegek fogadják el ezt a misztikus filozófiát, elfelejtve, hogy mennyi nyomorúságot okozott ott, ahol gyakorolták.

 

Termékleírás