Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.110.083 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Startra kész nemzet

3.540 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
A2 patm
Kiadó, forgalmazó:
PATMOS RECORDS
Rövid leírás:

Szerzők: DAN SENOR | SAUL SINGER
Hogyan képes Izrael – ez az alig 7,1 millió lakosú ország, amely nem rendelkezik természeti kincsekkel, ellenségek veszik körül minden oldalról és folyamatosan hadiállapotban áll – több start-up céget elindítani, mint Japán, India, Dél-Korea, Kanada és Nagy-Britannia? A szerzôk, Dan Senor és Saul Singer, geopolitikai szakértôk lévén a legnevesebb izraeli feltalálók és újítók példájából merítve mutatják be eme siker titkát, nevezetesen azt, hogyan ötvözi Izrael egyedül- álló módon az innovációt és a vállalkozói kedvet az ellenséges környezetben.
Más országokban az illemszabályokat és a precíz tervezést hangsúlyozzák, Izraelben azonban a hücpe, vagyis a merészség a legfontosabb. A szerzôk azt is megmutatják, miként járult hozzá a sikerhez Izraelnek a bevándorlással, a K+F-fel és a sorkatonasággal kapcsolatos politikája. Az amerikai NASDAQ-on ma több izraeli cég van bejegyezve, mint amennyi dél-koreai, ja- pán, szingapúri, kínai, indiai és európai cég együttvéve. Ha valamikor, akkor most érdemes tanulmányozni ezt a figyelemre méltó és rugalmas országot, mert olyan lenyûgözõ és meglepõ tanulságokra bukkanhatunk, amelyek más nemzetek, üzletemberek és szervezetek számára is hasznosak lehetnek – mindenkinek, akit érdekel a gazdasági siker titka.

Termékleírás