Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 778.672 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Dag Heward-Mills: Akik elhagynak

1.930 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
B6 Jabez
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Szerző (k):
Dag Heward-Mills
Rövid leírás:

Azok az emberek, akik elhagynak, tönkre is tehetnek. Semmi sem írhatja le a csüggedés, a zavarodottság és a nyugtalanság érzését, ami akkor telep­szik rád, amikor elhagynak. Ezt a könyvet azért írtam, hogy segítsen neked harcolni a pusztítás ellen, amit a téged elhagyó emberek idéznek elő. Ne ess tévedésbe! Nem csak egyedül rólad és a szolgálatodról mondható el, hogy elhagytak vagy cserbenhagytak. Sokan mások is átélték ugyanezt. A sátán volt az első lázadó, és a kezdetektől fogva ő minden lázadás sugalmazója. Ennek a könyvnek a segítségével fel fogsz kelni, és harcolni fogsz a hűt­lenség szelleme ellen, amelyet azok engednek szabadjára, „akik elhagynak”.

Dr. Dag Heward-Mills számtalan könyv szerzője, ezek egyike a „Hűség és hűtlenség” című, mely bestsellerré vált. A Lighthouse Chapel International gyülekezetcsoport alapítója, amelyhez több mint ezer közösség tartozik.
Dr. Heward-Mills, aki nemzetközi evangélista, a világon mindenhol szolgál a nemzetközi „Jézus a Gyógyító” kampányokon, illetve különböző konferenciákon.

Ezek is  Dag Heward-Mills  könyvei:

-A kenethez vezető lépések

-A mega-gyülekezet

   

Dag Heward-Mills további könyvei

Termékleírás