Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.750.920 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Dag Heward-Mills: A megagyülekezet

2.020 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
B6 Jabez
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Szerző (k):
Dag Heward-Mills
Rövid leírás:

....Eredj el az utakra és a sövényekhez, és kényszeríts bejönni mindenkit, HOGY MEGTELJÉK AZ ÉN HÁZAM” Lukács 14:23. Isten szívének vágya, hogy a világ üdvösséget nyerjen, és az Ő háza – a Gyülekezet – megteljen!
Ebből a kijelentésből született meg „A megagyülekezet” című könyv Dag Heward-Mills püspök tollából, aki Ghána egyik legnagyobb gyülekezetének a pásztora. Miután elolvasod ezt az inspiráló könyvet, gyülekezeted és szolgálatod soha többé nem lesz ugyanaz!

„Dag Heward-Mills elkötelezte magát az Úr Jézus Krisztus és az evangélium egész földkerekségen történő hirdetése iránt. Nagyszerű vezető és példakép mindenki számára a szolgálatban. Ezért mi – a „Nemzetközi Gyülekezetnövekedési Intézet” tagjai –, megtiszteltetésnek érezzük, hogy ismerhetjük és barátunknak, valamint a világ nagy szántóföldjein munkatársunknak tekinthetjük dr. Heward-Millst.” - Dr. David Yonggi Cho, a Nemzetközi Gyülekezetnövekedési Intézet elnöke

Dr. Dag Heward-Mills számtalan könyv szerzője, ezek egyike a „Hűség és hűtlenség” című, mely bestsellerré vált. A Lighthouse Chapel International gyülekezetcsoport alapítója, amelyhez több mint ezer közösség tartozik.
Dr. Heward-Mills, aki nemzetközi evangélista, a világon mindenhol szolgál a nemzetközi „Jézus a Gyógyító” kampányokon, illetve különböző konferenciákon.

Ez is  Dag Heward-Mills  könyve:

-A kenethez vezető lépések

 

 

   

Dag Heward-Mills további könyvei

Termékleírás