Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.110.083 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

MacDonald William: Találj örömöt a Bibliádban

900 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
B7 Evk
Kiadó, forgalmazó:
EVANGÉLIUMI
Kiadás éve:
2016
Szerző (k):
MacDonald William & Arthur Farstad
Rövid leírás:

Gyakorlati útmutató, hogy a bibliatanulmányozásod örömteli legyen

Az örömöt találni és tanulmányozni szavak ennek a könyvnek a fedelén egymásnak ellentmondó fogalmaknak tűnhetnek sok ember számára. Számos témával kapcsolatban hajlandók vagyunk ezzel egyetérteni. De egy keresztyén számára Isten Igéjének tanulmányozása gyönyörűséggé, kedvteléssé és örömmé kell válnia. E kis kötetnek a célja, hogy térképként szolgáljon első utazásodhoz az Isten írott Igéjébe vezető kalandok végtelen tengerén.

WILLIAM MACDONALD csaknem ötven évig tanított a keresztyénség fő témáiról világos és egyszerű módon. Egy ígéretes üzleti pályafutást hagyott hátra az Úr Jézusért, és a világ minden tájára elutazott, hogy hirdesse Krisztus kikutathatatlan gazdagságát. Több mint nyolcvan írását a tömörség és a világosság jellemzi, mely abból a hatalmas mennyiségű ráfordított időből fakad, amit Isten Igéjével töltött.
ARTHUR FARSTAD elismert volt, mint tehetséges és ékesszóló védelmezője a görög Újszövetség szövegkritikájának. Tanította az újszövetségi görög nyelvet a Dallasi Teológiai Szemináriumon, és főszerkesztője volt a Biblia New King James fordításának. Közeli munkatársa volt W. MacDonaldnak, mint a The Believer’s Bible Commentary (Ószövetségi és Újszövetségi kommentár I-II., Evangéliumi Kiadó) szerkesztője.

WILLIAM MacDONALD TOVÁBBI KÖNYVEI

Termékleírás