Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Crabb Lawrence: Új élet-Valódi szabadság

2.200 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
A6 KIA
Kiadó, forgalmazó:
KIA KERESZTYÉN ISMERETTERJESZTŐ ALAPÍTVÁNY
Kiadás éve:
2005
Szerző (k):
Crabb Lawrence
Rövid leírás:

Tényleg lehet felszabadultan élni? A kényszernek vége! Az élet szabályait felválthatja az élet lehetősége!

Ebben a pillanatban is két út valamelyikén jársz. Melyiken? A régin, ahol amolyan "valamit valamiért" kapcsolatban vagy Istennel, vagy ha nem vele, akkor a világegyetem rendjével, az élet szabályaival? Úgy gondolod ura vagy sorsod alakulásának, és ha a kötelességed teszed, illetve az elvárásoknak megfelelően cselekszel, akkor azt kapod, amit akarsz - vagy egy erkölcsös Istentől, aki megjutalmazza a jó viselkedést, vagy egy rendezett világtól, amit hatékonyan használsz? Ha igen, kényszer alatt haladsz egy úton, amely boldogságot ígér, ám soha nem váltja be a hozzá fűzött reményeket - még ha néha meglepően sokáig úgy tűnik is.

Crabb Lawrence további kiadványai

Termékleírás

 Ezen az úton előbb utóbb csalódás vár. A jó hír az, hogy lehet más úton is járni. Ha egy napon ráébredsz, hogy amit leginkább akarsz, nem elérhető számodra, Istenre bízhatod, hogy Ő adja meg a keresett megelégedettséget! Az ezen az úton járók Őt akarják, és semmi kevesebbel nem elégednek meg, még áldásaival sem. A szívük talán elcsigázott, s belsejük olyan viharoktól tépázott, amiket senki sem lát, de reménységük van. Ezen az úton a magasabb remények még akkor is élnek, mikor a szép álmok már rég halottak. Az új út az élet javainál jobb reménységet ígér: Istenhez való közelséget - és bár elveszi tőlünk az irányítást, valóban szabaddá tesz.