Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Cynthia Heald: Istennek mégiscsak igaza lehet

2.200 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
G2 KIA
Kiadó, forgalmazó:
KIA KERESZTYÉN ISMERETTERJESZTŐ ALAPÍTVÁNY
Szerző (k):
Cynthia Heald
Rövid leírás:

....és más radikális életelvek

Szerző: Az "Imádkozó nő" című népszerű könyv szerzője

Ha elég gyakran halljuk, könnyen igaznak vélhetjük...
"Nézd a saját érdekeidet!" "Vedd kezedbe az életed irányítását!" "Ne felejts - egyenlítsd ki a számlát!" "Ennél jobb nem vár."

Cynthia Heald, a megbízható bibliatanító vitatja a kultúra állításait, és tíz alapvető igazságot vizsgál meg, melyek nehéz időkben is fogódzót nyújtottak neki. Ezek az igazságok felhívják az olvasót, hogy hagyja el a mai kultúra bevett bölcsességének útját, és tegye magáévá Krisztus radikális életét. A szerző olyan emberek életéből veszi példáit, akik többek között az alábbi igazságokat élték meg: A megbocsátás szabaddá teszi a megbocsátót. Sosem bánjuk meg, ha helyesen cselekszünk. A magunktól való megszabadulás döntés kérdése. Isten velünk van, nem ellenünk. Az egyéni és csoportos tanulmányozásra egyaránt kiválóan alkalmas könyv mindegyik fejezetének végén egy bibliatanulmányozás és egy imádságra vonatkozó útmutatás található. Életünk útelágazásainál merítsünk belőle bölcsességet!
A/5, 188 oldal

 

További könyvek a szerzőtől:

-A kíváló nő

-Az imádkozó nő

-A szabad nő

Termékleírás