Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Rick Warren: Céltudatos gyülekezet

5.220 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C1 Új remény
Kiadó, forgalmazó:
KIA KERESZTYÉN ISMERETTERJESZTŐ ALAPÍTVÁNY
Szerző (k):
Rick Warren
Rövid leírás:

Ne aggódj a gyülekezeted növekedése miatt! Csak a gyülekezet céljainak a teljesítésére koncentrálj! Öntözd, tápláld, ápold, gyomtalanítsd és metszegesd! Isten akkorára fogja növelni a gyülekezetét, amekkorára akarja, és olyan ütemben, amely a helyzetednek leginkább megfelel.

Mi a siker mércéje a szolgálatban? A sikeres evangélizáció egyik jól ismert meghatározása így hangzik: „Megosztani az evangéliumot a Szentlélek erejében, Istenre hagyni az eredményt.” A sikeres szolgálat nem más, mint „Isten terveire építeni a gyülekezetet a Szentlélek erejében, és Istentől várni az eredményt.”

Van, amikor egy gyülekezet helyzete reménytelennek tűnik emberi szempontból. De határozottan meg vagyok győződve, ahogy Ezékiel tapasztalata (Ezékiel 37) bizonyította, hogy bármilyen szárazak legyenek is a csontok, Isten új életet tud beléjük lehelni. Minden gyülekezet megelevenedhet, ha engedjük, hogy a Szentlélek megajándékozzon céljának új ismeretével. Ennyit jelent céltudatos gyülekezetnek lenni.

RICK WARREN KÖNYVEI

Termékleírás