Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Derek Prince: Házasság: szövetség

1.040 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
G3 Am
Kiadó, forgalmazó:
AMANA
Szerző (k):
Derek Prince
Rövid leírás:

Vajon ven-e titka a sikeres házasságnak? Miért van az, hogy egyes párok sikeresek, mások pedig kudarcot vallanak? Vajon ez csak szerencse dolga?

Egy biztos: ha létezik olyasmi, hogy a sikeres házasság titka, akkor modern világunkban házaspárok millióinak nem sikerült rábukkaniuk. Majdnem minden, úgynevezett nyugati civilizációjú országra jellemző, hogy a válások száma drámaian megemelkedett az elmúlt néhány évtizedben a házasságkötések számához képest. A mentális és érzelmi egészség folyamatos romlása korunk egyik legsúlyosabb szociális problémájára hívja fel a figyelmet: a házasság és az otthon összeomlására. Némelyek olyan messzire mentek, hogy azt állítják: a házasság intézménye csupán tévedés volt, és ma már nincs rá szükségünk jelenkori, úgymond, "haladó" társadalmi fejlődésünkhöz.
Vajon a házasság napjainkra tényleg divatjamúlt intézménnyé vált volna?
Derek Prince, az ismert bibliatanító, az egymásnak ellentmondó, zavaros véleményekkel szemben azt állítja, hogy létezik sikeres házasság, s hogy ennek titka a Biblia oldalain boblik ki.

További könyvek Derek Prince-től:

-A név ereje

-A történelem formálása ima és böjt által

-Az előttünk álló aratás

 

DEREK PRINCE KÖNYVEI

 

Termékleírás