Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.122.574 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<

Legyőzhetetlen vagyok és nem adom fel ÚJDONSÁG

3.200 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
C3 Mile N.
Kiadó, forgalmazó:
MILE NIKOLETT / FAITHLINE KIADÓ
Kiadás éve:
2018
Szerző (k):
Kenneth W. Hagin
Rövid leírás:

HÓDÍTSD MEG A JÖVŐT! Fedezd fel magadban a győztest!

Az idő gyorsan telik. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk az életben, tartalmassá kell tennünk  minden pillanatot. Teljes szívünkkel kell megélnünk minden egyes napot-olyan hozzáállással, ami nem hajlandó feladni.

Kenneth W. Hagin tiszteletes Legyőzhetetlen vagyok és nem adom fel című könyve arra tanít és buzdít, hogy elérd a sikeres életet, amire mindig is vágytál.

Életének személyes mottóját felhasználva ifj. Hagin tiszteletes olyan bibliai alapelveket és személyes tapasztalatokat tár elénk, melyek segítenek felfedezned a benned élő győztest. Bemutatja azokat a természetes és szellemi lépéseket is, amelyeket meg kell tenned ahhoz, hogy magad mögött hagyd a múltadat, és egyenesen a jövőd felé haladj.

Ha már belefáradtál a „hétköznapokba”, és mindent meg akarsz szerezni, amit az élet tartogat, akkor nyitott szívvel olvasd ezeket az oldalakat! Meg fogod látni, hogy Isten segítségével legyőzhetetlen vagy, és ha nem adod fel, győztes leszel az életben.

HA MÁR ITT TART AZ OLVASÁSBAN, AKKOR BIZTOS SZERETI A HITMÉLYÍTŐ KÖNYVEKET. HOGY TUDJON KÖZTÜK VÁLOGATNI, IDE KATTINTVA MEGNÉZHETI ŐKET.

Termékleírás