Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Eltökélt szívű férfiak

3.700 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
B2 Jabez
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Rövid leírás:

Szerzők: Stephen és Alex Kendrick
A nagy sikerű "Eltökélt szívű nők" c. könyv "párja", amely a bátorságról, helytállásról és odaszánásról mond el bátorító üzeneteket a férfiak számára...
Míg a legtöbb férfi mély megbánások közepette távozik az életből, lesznek, akik eltökélik magukat, hogy azért élnek, ami a leginkább számít.

A Merj szeretni! (valamint a Tűzálló és a Valóban bátrak) New York Times bestseller listavezető szerzői most a hit, a család és az apaság bibliai röpiratát adják át azoknak a férfiaknak, akik hosszú távú sikerekért akarják élni az életüket. Ez valóban férfias eltökéltséget igényel. Az eredmény azonban, ahogy az a könyv lapjain kibontakozik – a múltad béklyóitól való megszabadulás; feleséged szeretettel teljes bizalmának és gyermekeid szívének megnyerése; és egy olyan örökség előkészítése, ami túlnő azon, amit saját apád hagyott rád –, igazi motivációt jelenthet az életüket és hivatásukat komolyan vevő férjek és édesapák számára.

Termékleírás

A tiszta szívből származó eltökéltség képessé tesz arra, hogy lásd, merre is visz az utad. Célegyenest előre, a megújult hűség felelősséget is felvállaló életébe.