Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.110.083 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

24 órás dicsőítés és ima

2.180 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
B2-1/2 IH
Kiadó, forgalmazó:
IMÁDSÁG HÁZA / PRAZSÁK LACI
Kiadás éve:
2006
Rövid leírás:

MEGJELENT!!!! PRAZSÁK LACI RÉGÓTA VÁRT KÖNYVE

Ma világszerte egyre több helyen hangzik Isten dicsőítése,és már sok városban szünet nélkül,folyamatosan -ahogy meg van írva:"Hogy zengjen Néked,és el ne hallgasson Felőled a dicséret:Uram, én Istenem, örökké dicsőítelek Téged!"(Zsolt. 30,13).Ez egyáltalán nem új dolog-bár ma még sokaknak szokatlan-hiszen a Mennyben mindig is szüntelenül folyt,és ebben a pillanatban is folyik Isten dicsérete.
Valamikor régen, a Dávid sátorában is megszakítás nélkül,éjjel-nappal dicsőitették az Urat az énekesek,akiket Dávid állított ebbe a szolgálatba.Ahogy rohamosan közeledünk a korszak vége felé,s ahogy Jézus egyre közelebb jön hozzánk,TERMÉSZETES,hogy a Földről is egyre erőteljesebben,hangosabban és egyre folyamatosabban emelkedik a mennyei Trón elé a dicséret.Hiszen Isten méltó a dicséretre,és egyedűl Ő méltó rá.Most itt az idő,hogy a mi népünk is bekapcsolódjon ebbe a dicsőítés- folyamba,amely egy napon az egész Földet be fogja borítani. A Szerző évek óta azon fáradozik,hogy ezt előkészítse.Ebben a könyvben az Olvasó betekintést kaphat az előzményekbe,s hogy most hol tartunk-és arról is látást nyerhet,hogy milyen lesz az,amikor majd Budapesten is elindul a folyamatos 24 órás dicsőítés-és hogyan lehet ebbe bele kapcsolódni.

Termékleírás