Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 061/342-4429; 0670/942-5950; 062 | konyvesbolt@palantamisszio.hu

Karen Kingsbury: Majd egyszer

3.900 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
G4 3/2 jabez
Kiadó, forgalmazó:
IMMANUEL ALAPÍTVÁNY
Kiadás éve:
2018
Szerző (k):
Karen Kingsbury
Rövid leírás:

Elkeserítő helyzet
Dayne és Katy Matthews belevágnak a két külön film forgatásába. A bulvárlapok bajokról példálóznak kettejük között. Aztán megjelenik egy címlapfotó, amely tönkreteheti mindazt, amit együtt próbáltak felépíteni. Dayne tudja az igazságot a fényképpel kapcsolatban, de ha felfedi, azzal megsemmisítő csapást mér azokra, akiket annyira szeret.
Szívet tépő veszteség
A Flanigan családot lesújtja a Keresztény Gyermek Színjátszó Kör elvesztése, és csodáért kezdenek imádkozni. Bailey és Connor azt látják, hogy a színjátszó kör nélkül maradt barátaik rossz irányba indulnak el, és ártalmas döntéseket hoznak.
Feltámadó remény
John Baxter megteszi a következő lépést Elaine-hez fűződő kapcsolatában, ám ezzel együtt el kell gondolkodnia a Baxterház eladásán. Nagyobb szükség van a családi összefogásra, mint valaha. Csak egymás iránti lankadatlan szeretetük segíthet Baxteréknek leküzdeni a ma próbáit, hogy eljussanak arra az életre, amelyről tudják, hogy megvalósulhat… majd egyszer.

KAREN TOVÁBBI REGÉNYEI

Termékleírás